Betingelser

PRISER:
Alle priser er incl. 25% moms og i Danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog excl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

BETALING:
iSMYKKER´S Webshop modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercart. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. iSMYKKER´S Webshop krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL ( Secure Socket Layer ) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

LEVERINGS OMKOSTNINGER:
DK: 35,-
Ved køb over 500,- er det frit leveret.

LEVERING:
iSMYKKER´S Webshop leverer typisk indenfor 3-6 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos iSMYKKER´S Leverandører.

REKLAMATIONSRET:
Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

FORTRYDELSESRET:VARERETURNERING:
Varer skal være ubrugte og skal returneres i original emballage Varereturnering skal ske til adressen:

Nicolaisen
Box 1055
7500 Holstebro

CVR: 20196505
Det er Ib Lybech Holstebro Aps som driver iSMYKKER og Guldsmed Nicolaisen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.
Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende informationer med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/Ordrebekræftelse. Vi anbefaler at du benytter Post Danmark eller GLS når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. Så kan pakken følges i Track&Trace systemet. Dette er din sikkerhed